diumenge, 13 de juny del 2010

EXERCICI ENERGITZANT

Estant dempeus, inhala a mesura que eleves els braços cap als costats, i exhales a mida que els baixes (com un vol), ho repeteixes quatre vegades.

Visualitza una pilota, de la mida d'una de tennis, feta de llum blanca que ve cap a tu a l'altura del tercer ull. Deixa que penetri pel teu tercer ull i percep com juga en el teu interior, omplint de llum tot el teu crani. Després la deixes sortir pel clatell, s'eleva cap a dalt on es troba la teva Estrella Àlmica i es fusionen.


Ara torna a descendir per davant del teu cos fins a l'altura del chakra coll i penetra en ell. Vés com juga i es fon, omplint de llum la zona. Ara surt per la part posterior del coll, s'eleva i es fon amb l'Estrella Álmica. Descendeix novament per davant fins a l'altura del chakra cor i entra en ell, juga en el seu interior, donant-li llum. Surt per l'esquena i va fins a l'Estrella Álmica. Descendeix per davant del cos fins al plexe solar i penetra allà. Juga, deixa la seva llum i surt per l'esquena. 

S'eleva fins a l'Estrella Àlmica i torna a descendir fins al xacra centre, penetrant allà, jugant i deixant la seva llum. Surt per l'esquena i puja fins i tot l'Estrella Àlmica. Baixa de nou per davant fins a l'altura del xacra arrel i entra-hi. Juga i l'omple de llum. Ara puja per la columna vertebral fins al cap, surt pel xacra corona i es dirigeix a tota velocitat a l'Estrella Àlmica. Allà es produeix una explosió de llum platejada, provinent del nostre àngel. Ara aquesta llum platejada cau com una cascada, amb força, i entra al cos pel xacra corona, omplint-lo tot de llum platejada, som llum platejada.

Quan arriba als teus peus, surt per la planta dels teus peus disparada cap al centre de la Terra, on trobaràs el Cristall del Centre de la Terra. Nua els raigs platejats a aquest vidre romanent en connexió constant amb la Mare Terra.