divendres, 11 de juny del 2010

ALINEAMENT

Recordem que hi ha un munt de fantasmes que ens despisten, distreuen, provoquen, dispersen i la tasca que tenim clara és aprendre a estar en l'AQUÍ I l'ARA en tot moment, ANCORAR-SE.

Penso que la idea de les capses té la seva gràcia, cada una d'elles té una informació que et serveix i cal tenir present quan utilitzis l'alineament.

La caixa pelvis sosté les altres dues, per tant, el pes del cos ha de quedar ben equilibrat. Des d'aquí tinc consciència de que sóc un COS i em dedico a sentir quines són les zones de més bloqueig, tensió, rigidesa, les pedres, al treure l'aire per la boca aniràs eliminant aquesta tensió del teu cos, suavitzant-lo, fins que quedi molt més harmonitzat. Recorda que la respiració és àmplia i la baixes fins a l'abdomen, respiro des del ventre. Vam aprendre l'energia de la fermesa-força i flexibilitat-adaptabilitat, equilibri entre elles igual que estan equilibrades en el nostre interior. RELAX FÍSIC

La caixa tòrax, ben col·locada sobre de la primera, obro les espatlles per respirar millor, i així recuperar energia perduda del dia  o davant d'un aconteixament que t'estressi. Respiració conscient, aquí també té presència el diafragma, que eleva la respiració del ventre al pit. Observo com em sento (emoció-sentiment prioritari) sense pensament, ara la diferència és que accepto el que hi hagi perquè és una cosa que s'ha generat en mi. Despés de "fer les paus" amb les emocions, sense resistències ara ja les comences a comprendre igual que al teu nen/a intern/a. CALMA EMOCIONAL

Col·loco bé capsa-cap sobre les altre, i des d'aquí MENT ENFOCADA, si hi ha un excés de pensament, ho allibero també des de la respiració, igual que elimino l'aire que em sobra, puc afegir-hi veu per potenciar l'eliminació-purificació.

Quan les tres capses estan alineades, entrem amb la posició OBSERVADOR-CREADOR. Sense expectatives, només disposat. I el regal, que es dóna o no, es quan les formes es perden entre l' espai i el temps i senzillament et retrobes com essència. Recorda que aquí ja no hi ha màscares que valguin, ni personatges a interpretar, ara ets tan a prop del teu cor genuí com puguis, començant a descobrir els primers laberints del teu SER INTERN.

Recordeu que això és el pas previ a la MEDITACIÓ.