dijous, 19 de novembre del 2015

XERRADES DE SAVIESA: LA BELLESA DEL TE



Dissabte 28 de novembre a les 17.30 h
Sala de ioga d'Hidramar 

Hola a tothom!!

VOLEU VENIR A FER EL TE A HIDRAMAR?

La Kathia, que per raons de feina fa sovint viatges cap a Taiwan, Malàisia, a la Xina, etc., s'ha fet una experta del te i parlant amb ella he sentit la necessitat de voler-ho compartir amb tots vosaltres.

GAUDIR I COMPARTIR és justament el que s'escau més quan parlem de tes, i és una característica que la podem expandir a molts indrets del nostre món que així ho fan.

No tot allò infusionat és te.
Què ens aporta el te a nivell nutricional?
Quantes vegades es pot infusionar els diferents tipus de te?Què és la camelia sinensis?
Com es pot cuinar amb te?
Com es preparen els tes a l'estiu?

Tastarem diferents tes amb diferents aromes: el verd, el groc, el blanc, el negre, el pu erh, el dark tea i aprendrem a sentir-los i a assaborir-los des d'un altre vessant.

De cara el mes de desembre, la Kathia ens proposa fer la CERIMÒNIA DEL TE!!!Qualsevol ritual dóna excepcionalitat a fets quotidians, com prendre un te.
Aquesta és un ritual alquímic amb quatre passos i ho vincularem a la connexió dels primers quatre centres energètics, on dóna molta informació, si estàs atent, de quin és el moment vibracional on caldria estar l'ésser humà en el present.
La data de la Cerimònia al desembre encara no la tenim decidida. Important reserveu la plaça pel dissabte 28 de novembre.

Preu de l'activitat 5 € i gratuïta pel alumnes de ioga.