dimecres, 29 de juny del 2011

APRENEM AMB PILOTES

El divendres 1 de juliol de 6 a 8 del vespres a Aqua Centre fem un taller creatiu i vivencial per a pares i fills.

TALLER GRATUÏT

El fil conductor de tot el taller seran LES PILOTES i EL JOC. A partir d'aquestes esferes de colors aprendrem coses tan interessants com:



- Els nostres dons i talents. Què ens aporten?
- Les nostres limitacions o defectes. Per què també ens serveixen?
- Enfocar la ment, concentració i veure què succeeix en la dispersió i quan ens desconcentrem.
- La força de la voluntat. Com es mou aquesta energia. Què la fa minvar? Per què de vegades resulta tan difícil arribar cap un bon resultat?
- Ser conscients que la vida sempre té imprevistos i canvis, igual que també hi ha coses que resten i formen part d'un procés natural.
- La importància de tenir un ordre i una estructura.
- Quins són els elements i les bases de l'autoestima.
- Els dotze pètals és aprendre a comprendre que hi ha coses que t'obren el cor, aquestes t'ajuden a ser més feliç, a sanar-te a tu mateix i al teu entorn.
- Causalitat en comptes de casualitat. Ara ja hem madurat i ens fem responsables del que generem amb les nostres accions, pensaments i des de l'expressió.

Tots i cada un d'aquests punts els viurem i experimentarem des del joc i les pilotes. Després de cada acció cal prendre consciència del què t'ha arribat, d'allò que t'ha tocat i ressonat en tu, què aprenc i en què puc transformar-ho per millorar el meu dia a dia.
El millor de tot és que tant grans com petits, tenim les nostres resistències i coses que ens frustren molt perquè moltes vegades no sabem entendre ni gestionar. Encara que aquestes coses siguin diferents per pares i fills, tenir més eines i treure-hi ferro perquè l'aprenentatge vindrà des del joc i les rialles, serà un gran premi a mida per a tots.