dissabte, 18 de setembre del 2010

IOGA 2010

Hola a tots!!

Com cada any en aquesta època, fem balanç i també noves propostes de quins canvis volem per millorar la nostra vida, per estar més bé en definitiva amb nosaltres mateixos. La vida és com un llarg viatge, i existeixen un munt de maneres de viatjar...


Pots anar perdut des d'un començament, sense cap mapa, sense cap direcció, topant amb un munt d'obstacles i sobrevivint com pots el dia a dia.


Pots preferir veure-les passar assegut a l'estació, amb una falsa protecció, on no hi ha molts, ni grans canvis i veus passar un munt de trens, però sempre hi ha el dubte de quin és el teu.

Pots lamentar-te de tots el trens en els quals has circulat, perquè no t'han atès bé i acabes sempre enredat en discussions, perquè estaven bruts, perquè han arribat en retard, i tanta lentitud t'impacienta o perquè a la nit fan massa soroll i et desvetllen.

O bé triar només aquells trens d'alta velocitat on costa percebre que des de la finestra pots admirar un paisatge preciós, prefereixes fer feina i així aprofitar millor el temps, i ni tan sols temps de respirar perquè quan et començaves a relaxar simplement ja has arribat!


Bé, de fet hi ha tantes maneres de viatjar com persones hi ha al món però amic, si et ve de gust pujar al tren, amb unes quantes opcions de rutes per visitar, gaudint de totes elles, resseguint un mapa de viatge on té unes parades obligatòries de descans i relax per així encetar un nou dia amb forces renovades. Agraint cada dia al sol i la terra per on passes, als viatgers com tu i als que resten encara aturats.
Si ho definim en una sola paraula, CONSCIÈNCIA o l'art de saber viure.


IOGA o YUG és l'equivalent a la unió dels teus quatre cossos, del més dens o cos físic al més efímer o cos espiritual.
MEDITACIÓ viatge cap al SER INTERN.
SANACIÓ tenir eines per aprendre a sanar en cada moment els teus desequilibris.


Aquesta trilogia serà en un principi els dimarts de les 18.45h a les 20.45h del vespre.
També s'està creant un grup al matí de les 9.15h a les 11.15h, també un dia a la setmana.
L'opció de fer un taller més concret per aprendre a meditar (3 sessions) en aquest cas seria una tarda sencera a hores a concretar.
Si t'animes a pujar al tren amb nosaltres, t'esperem!!!

Magda