dijous, 6 d’abril del 2017

TERAPEUTES EN ACCIÓ

VOLEM ACOLLIR
Avui i aquí,

TERAPEUTES EN ACCIÓ
Mans a ritme de cor, tocant per a tu


Dissabte, 22 D'ABRIL a la plaça de Cal Font

Si com a terapeuta o com a voluntari tens l'impuls de fer xarxa a favor de la vida, de la dignitat, de la concòrdia i del respecte, suma!

La humanitat és humans en unió.
Fem-nos ja responsables del que som, encara que sigui des de petites accions, que sumades faran un gran canvi.

Suma’t, si així et ressona, fent allò que saps i t'agrada fer: ajudar a prendre consciència de com el cos, les emocions, la ment i l'energia estan en sincronia.
I per això mateix, dins d'una mirada més àmplia, no dubtis en saber que quan un gran, un immens, nombre d'humans està patint, això està afectant directament a aquesta humanitat, i a tu també.
Que aquesta crisi pugui ser l'inici d'un canvi radical que molts desitgem, som-hi terapeutes!

Humans en unió
Humans en acció



Farem una marató, des de les 10 del matí fins a les 8 del vespre.
La idea és que interrompudament, encara que vagi variant el nombre de terapeutes, depenent de les hores de més o menys afluència, i aprofitant les carpes dels llibreters de Sant Jordi, cadascú es comprometi durant el temps que pugui, a exercir les seves teràpies, gaudint de la seva vocació i professió (això se sentirà des de molt lluny!)

Tens l'opció de poder aprofitar aquesta jornada festiva per fer publicitat del teu centre (demana informació).

Suma't des d'avui i reenvia-ho a qui creguis convenient. Recorda que necessitem no només terapeutes sinó també voluntaris, amb voluntat i compromís.

Inscripció ràpida des d'aquest * formulari *
Aquesta iniciativa ha sortit de Magda Ninot, terapeuta d' Hidramar i d’ Igualada Solidària, i el responsable és en Jordi Sellarès, qui administrarà la part econòmica perquè arribi indesviablement perquè VOLEM ACOLLIR, vinguin d'on vinguin, i sigui quina sigui la seva causa major.

NO HI HA REFUGIATS DE SEGONA!