dilluns, 21 de desembre del 2015

RITUAL DEL SOLSTICI D'HIVERN


Benvolguts i apreciats,

M'agradaria fer-vos arribar un moment d'atenció el pròxim 22 de desembre,
EL SOLSTICI D'HIVERN
.
Rememorant els nostres ancestres, dediquem una estona, al voltant de les 8 del matí, a fer un treball d'introspecció, de recolliment i d'agraïment a la mare Natura, a la deessa Gaia, a l'energia dels boscos, als arbres mestres i als llocs de poder de la nostra estimada joia blava, que és el nostre planeta.

Que no ens passi de llarg que, tant el fet de decorar els arbres de Nadal, com fins i tot el nostre tradicional tió, no deixen de venir d'aquesta arcana festivitat d'Amor i reconeixement vers la natura. Decorar amb llums i garlandes l'arbre, o el fet que un tió ens obsequiï amb regals, és un indicatiu clar del regals que ens dóna la terra; això com posar durant tot l'any un ram de vesc protector sobre la porta d'entrada a casa.

Però aquesta humanitat s'ha distret, s'ha despistat separant-nos d'ella i donant per suposat que la terra sempre ens donarà els seus fruits encara que no fem res per a la seva continuïtat, ignorant la tradició de donar les gràcies i barrejant les tradicions amb el Nadal amb un vincle molt més religiós que espiritual.

Al matí, encén una espelma blanca o verda, una barreta d'encens a poder ser i ...
sent la teva respiració més profunda, l'escalfor del teu alè, els batecs del teu cor viu.
OBRE EL COR I LA MENT AMB UN PROPÒSIT CLAR.
Visualitza tots els llocs de la natura que has visitat al llarg de la teva vida, també amb correspondència amb el poder de l'aigua (rius, llacs, mars) i el regne mineral (valls, muntanyes, coves, etc)
Amb els colors ben vius, posa el propòsit de SANACIÓ, REGENERACIÓ, ABUNDÀNCIA i un RENAIXEMENT vers què és veritablement important
Recorda: Fes la teva afirmació o el teu decret sempre en positiu, amb certesa i poder, millor des de la paraula parlada i fes servir el: AQUÍ I ARA perquè quedi fixat entre l'espai-temps.
Després pots demanar pels teus i també per a tu, BENEINT.

Aprofito per desitjar-vos unes molt BONES FESTES D'HIVERN I DE NADAL.
Que una nova consciència, una nova comprensió arreli amb força i poder en tots nosaltres.
Que així sigui!


En un sol cor,
Magda