dimarts, 26 de maig del 2015

MATINAL DISSABTE 30 DE MAIG: BIODESCODIFICACIÓ DE L'ENERGIA FEMENINA


MATINAL DE IOGA
TANTRA IOGA DE LA FEMINITAT
ARA EN LA LLUNA DE WESAK

La lluna de Wesak en plena primavera és, pels que treballem amb una informació més real i acurada en els cicles ancestrals i vitals, el veritable inici del nou l'any.
Qualsevol inici és un renaixement, un nou començament amb nous propòsits i desitjos que cal tenir en compte, per respecte a un mateix, per ser observador de com i des d'on, la nostra ànima s'expressa i evoluciona.

El despertar i pulsió de vida en cada primavera, obre una nova humanitat que passa pel despertar ara d'una nova feminitat perduda en el temps, i aquesta és la pedra angular i peça clau de tot aquest procés de grans transformacions.
Hem d'anar més enllà, hem d'anar més endins, hem de ser més profundes perquè el despertar reneixi en la nostra Terra, que també és una gran dona, en la Dama Blanca, l'energia femenina que magnetitza i projecta en cada primavera per vestir de verd i flors la natura i en la magnètica Lluna, que sensibilitza les dones, l'aigua i la terra amb l'energia de l'àvia, dona vella i sàvia.

Aquesta és una proposta valenta i valentes som totes les que volem trobar amb nosaltres la nostra veritable essència, la nostra altra meitat, per deixar de buscar a fora i entrar així en l'equilibri de l'androgínia.
Només des de la biodescodificació de les memòries que hem anat acumulant, arribarem a ser dones alineades en un sol cor diamantí.

Taller enfocat per a dones (yins creatives), o homes (yangs encoratjats) que vulguin retrobar la seva feminitat.
Cal portar roba còmoda i aquesta vegada no esportiva, sinó femenina.

DISSABTE 30 de maig a Hidramar
De les 10 del matí fins les 13h.
El preu és de 44 € i també tindràs l'obsequi d'un oli vibracional amb sintonia amb l'experiència.
Places limitades

PRIMAVERA DESPERTA
Som-hi!



Dibuix de la meva filla Cora